Home News News 08/09 Wojtek Pawlusiak aka Gniazdo na 32&36i6 Jibbing Cup

snowboard

Wojtek Pawlusiak aka Gniazdo na 32&36i6 Jibbing Cup
czwartek, 09 lipca 2009 12:58

GniazdoGniazda nikomu przedstawiać nie trzeba, zatem rozpisywać się nie będziemy i z przyjemnością informujemy, że pierwszym riderem z dziką kartą, który weźmie udział w 32&36i6 Jibbing Cup jest nie kto inny jak Wojtek Pawlusiak. Witamy Gniazda na pokładzie i już niebawem bo jeszcze w lipcu poznamy kolejnego ridera, który weźmie udział w jibbingowej batalii.

Przypominamy także o konkursie Twój Spot oraz o trwającym demo conteście, w którym zwycięstwo nagrodzone będzie udziałem w imprezie.

Więcej info na www.jibbcup.pl

Dodaj komentarz

Kod antysapmowy
Odśwież

Burn @ Billabong Air & Style

Ciekawe artykuły

News image

Najczęściej popełniane błędy

"Wiele razy próbowałem zacząć jeździć na desce. Ale to jest za trudne, przeważnie robiłem sobie krzywdę. Jestem za stary żeby tak się obij...

Czytaj całość
News image

Technologia wiązań ROME 08/09

Wkładki C_Flex Jedyny na rynku górny pasek o zmiennym flexie. Każdy zestaw wiązań TARGA oferuje 2 komplety wkładek EVA o różnej ...

Czytaj całość
News image

Ochraniacze snowboardowe

GŁOWA Kask to wbrew pozorom bardzo przydatna rzecz dla snowboardzisty zarówno początkującego jak i zaawansowanego freestyle'...

Czytaj całość
News image

Droga do instruktora snowboardu

Każdą osobę, która zamierza zostać w przyszłości instruktorem, czeka pracowita aczkolwiek konieczna do przejścia droga. Początkujący w zdoby...

Czytaj całość