Home News News 08/09 Laura Hadar w teamie CAPiTA

snowboard

Laura Hadar w teamie CAPiTA
niedziela, 19 lipca 2009 13:05

Laura HadarLaura Hadar dołączyła właśnie do międzynarodowego teamu CAPiTA. Pochodząca z Salt Lake City snowboarderka, wybrana przez Snowboarder Magazine Jibberką Roku znana jest z tego iż konsekwentnie przepycha swoje triki i styl na tym zdominowanym przez mężczyzn segmencie snowboardingu, dziewczyna jest twarda i nie pęka.

"Jestem teraz bardziej zajarana snowboardem niż kiedykolwiek wcześniej" komentuje Laura. A co mówi o swojej przyszłej współpracy z CAPiTa? "Jestem zajebiście zajarana!" Blue Montgomery, Brand manager CAPiTA odpowiada na to: "My też jesteśmy zajarani. Laura jest jedną z najbardziej niezwykłych i utalentowanych postaci świata snowboardingu. Poza tym jest szalona. Jej styl i nasz styl uzupełniają się doskonale." Laura Hadar jest pierwszą kobietą pro w teamie CAPiTA.

Dodaj komentarz

Kod antysapmowy
Odśwież

Burn @ Billabong Air & Style

Ciekawe artykuły

News image

Bielizna termoaktywna - warto czy nie ?

Bielizna termoaktywna charakteryzuje się tym że jest wykonana z bardzo cienkiej bezszwowej dzianiny zapewniającej szybkie odprowadzanie potu...

Czytaj całość
News image

Ustawienie wiązań

Kąt ustawienia wiązań jest to indywidualna sprawa każdego snowboardzisty!! Każdy z nas ma inny kąt ustawienia wiązań i nie jest to nic dziwn...

Czytaj całość
News image

Historia Winter X-Games

W 1993 Dyrektor programu ESPN Ron Semiao wyszedł z pomysłem zorganizowania imprezy sportowej dla ludzi którzy kochają sporty extremalne. Po ...

Czytaj całość
News image

Wywiad z Tomkiem Darą

Na początku chcaiłbym Ci zapytać standardowe pytanie mianowicie jak zaczęła się Twoja przygoda ze snowboardem. Czy mógłbyś po krótce przyto...

Czytaj całość